hotel weg

Weg met Kerst? hier vindt u de beste aanbiedingen tegen de beste prijzen!

 

Kerstshop Arrangementen De Fluweelengrot in Valkenburg aan de Geul is vanaf vrijdag 16 november voor de 10de keer het unieke decor voor de internationale Kerstmarkt Fluweelengrot. Echte oergezellige kerstsfeer gegarandeerd op het best bezochte indoor-kerstevenement van Nederland!

 

 

 Beleef dit jaar de feestdagen in het mooie Karinthië in Oostenrijk, vlakbij de Italiaanse en Sloveense grens. Tijdens deze busreis nemen we u mee naar de mooiste plekjes in de omgeving. Wat dacht u van een rit langs de beroemde Weißensee, een dagje naar de muziekstad Salzburg of het prachtige kerkje van Heiligenblut? Ook nemen we u tijdens deze kerstreis mee over de grens naar Slovenië en Italië. Het belooft een geweldige kerst te worden in Karinthië!

Peterlanghout.nl 

12 dagen Kerstreis Karinthie - Hotel Rossmann

Prijs: € 649,00 lees meer / boeken

 Een echte aanrader; een weekendje naar het Sauerland in de sfeervolle periode net voor de kerst. Bezoek mooie dorpjes in het Sauerland zoals Schmallenberg en Winterberg. Maar ga ook mee naar mooie steden zoals Bonn en Keulen. Hier kunt u een bezoek brengen aan de bekende Duitse kerstmarkten waar het altijd gezellig is. Reserveer nu meteen deze busreis en ga heerlijk kerstshoppen in het Sauerland!

Peterlanghout.nl - Uitgebreid

3 dagen Kerstmarkten Sauerland - Htl Lindenhof

Prijs: € 125,00   lees meer / boeken


Breng dit jaar de Kerstdagen door in het magische Disneyland® Paris! Kunt u zich de feestdagen nog mooier voorstellen ? Op beide Kerstdagen heeft u toegang tot beide Disney® Parken en kunt u volop genieten van alle attracties, shows en parades. Reserveer nu meteen en beleef een magische Kerst.

 Peterlanghout.nl 

3 dagen Kerstreis Disney-Vol de Nuit -2 dgn entree

Prijs: € 199,00   lees meer / boeken


  

Deze kerst nemen we u mee naar Beieren, de zuidelijkste provincie van Duitsland. Prachtige natuur, historische steden en gezellige dorpjes. Beieren biedt alles voor een schitterende kerstreis. We nemen u mee naar München en Donauwörth en maken een bustour door het Beierse landschap. Of wat dacht u van een tocht langs de mooiste kerststallen in Landshut? Reserveer meteen deze busreis en vier de kerst in het mooie Beieren.

Peterlanghout.nl

6 dagen Kerstreis Beieren - Hotel Hallertau

Prijs: € 379,00    lees meer / boeken

 Tijdens deze kerstreis nemen we u mee naar het sfeervolle Thüringer Woud en het Fichtelgebergte. We verblijven in Kulmbach, een mooi stadje aan de rivier de Main en laten u
kennis maken met de prachtige omgeving. Geniet volop van de natuur tijdens een mooie wintertour door het Thüringer Woud, bezichtig de indrukwekkende grotten in Saalfeld en bezoek de prachtige historische Burg Plassenburg. Boek nu deze busreis en beleef een heerlijke Kerst!

Peterlanghout.nl

6 dagen Kerstreis Thuringer Woud - Fichtelgebergte

Prijs: € 379,00    lees meer / boeken

 In Duitsland wordt  Kerstmis groots gevierd. Denk maar aan de gezellige 'Weihnachtmarkten’ met veel kraampjes met 'Gluhwein’ lekkere hapjes en allerlei snuisterijen op sfeervol versierde pleinen. Met deze Kerstcruise nemen wij u mee naar Duitsland. De M.P.S. Brillant is speciaal voor deze Kerstcruise geheel in Kerstsfeer aangekleed om uw verblijf aan boord een extra feestelijk tintje te geven. <br><br>Vanzelfsprekend kunt naast de gebruikelijk volledige verzorging extra genieten van heerlijke kerstdiners in een sfeervolle ambiance. Daarnaast hebben wij weer een fantastisch vaarprogramma en een gezellig animatieprogramma voor u samengesteld. Wilt u er met de Kerstdagen tussenuit, dan hopen wij u van harte aan boord te mogen begroeten om samen met u de feestdagen op een bijzondere wijze door te brengen.

Peterlanghout.nl 

8 dgn Kerstcruise over de Rijn naar Rudesheim Prijs: € 598,00 lees meer / boeken

Lekker er eventjes heerlijk tussenuit met de feestdagen, weer eens wat anders dan die dagen thuis zitten.

Hier vindt u een overzicht van alle aanbiedingen van onze partners, boek snel en vertrouwd bij de beste aanbieders.

Hoe langer u vaak wacht hoe duurder het wordt, of u vist naast het net voor de leukste bestemmingen.